top of page

Kjøper opp nok et selskap
- Lofoten Boligutleie AS styrker videre vekst

lbas_edited.jpg

 

Fornøyde med oppkjøpet. F.v. Administrerende Direktør Jonas Eriksen, Direktør Bolig- og Eiendomsforvaltning Ingelin Finstad Zakariassen og styreleder Ketil Finstad-Steira. 

 

Lofoten Islands AS kunngjør i dag at samtlige aksjer i Lofoten Boligutleie AS kjøpes opp. Oppkjøpet vil styrke konsernets videre vekst, og tilfører organisasjonen en økning på 25 nye boenheter.

Torsdag 3. juni kom beskjeden om at budet var godtatt. På bare ni måneder har Lofoten Islands kjøpt opp to eiendomsselskap, og prosjektert med en total innvestering på ca. 60 millioner. 

'' Vi er godt fornøyde med at Lofoten Boligutleie har akseptert vårt bud. Det har vært en alt for spennende tid gjennom prosessen som har foregått den siste måneden. Prosjektplanen for strategi og finansiering dro litt lenger ut i tid enn vi hadde håpet  av hensyn til praktiske forhold. Dagen før budfristen vår gikk ut kom meldingen inn hvor selgerne hadde akseptert budet vårt, noe som selvsagt gav stormende jubel, forklarer Styreleder Konsern Finstad-Steira.

 

Zakariassen som er ansvarlig for bolig- og eiendomsforvaltningen i selskapet beskriver boligmarkedet i Lofoten som hett for tiden.

'' Gjennom kontinuerlig overvåkning av markedssituasjonen i regionen kom vi over at aksjonærene i Lofoten Boligutleie AS ønsket å selge aksjebeholdningen.

'' Etter noe dialog og megling oss imellom, har vi fått landet en avtale begge parter er fornøyd med. Sett opp i mot markedet, jobber vi kontinuerlig med strategiske innvesteringer for å sikre videre vekst. Vi har flere pågående pågående prosjekter parallelt med hverandre, med oppføringen av nytt boligkompleks i Gravdalsgata 14 som ett av dem. Vi ser en økning på interessen av boenheter for utleie, og er i løpende kontakt med klienter som etterspør dette, fortsetter Zakariassen.

Gravdalsgata%2014%2C%20mot%20buksnesfjor

Slik ser en for seg foreløpig utkast til utforming av det nye leilighetskomplekset i Gravdalsgata 14. Totalt 12 boenheter planlegges.

 

05.06.2021

'' Det hele begynte med at svigerfar skulle selge boligene han leide ut da drømmen om å starte noe eget vokste seg fram. Etter en noe roligere periode under etableringen av Lofoten Islands, har aktiviteten den siste tiden innad i virksomheten skutt i været. Med vurdering av hvor vi på nåværende tidspunkt befinner oss, ser vi for oss en stø kurs videre. Så får vi se da, om dette vil være et tilbud som forlokker befolkningen, avslutter Eriksen. 

bottom of page