top of page
To menn i Office

LOFOTEN ISLANDS

IN ARCTIC CARIBBEAN

Ditt valg, når du skal

ha deg bolig

 

BLI KJENT MED OSS

Profil Ingelin_edited.jpg
Partner | Driftssjef Bolig- og Eiendomsforvaltning
Ingelin Finstad Zakariassen

Zakariassen er blant virksomhetens siste tilskudd og kommer fra Gravdal i Lofoten. Hun har i flere år jobbet som sikkerhetskontrollør innen Luftfart, og studerer nå for å fullføre bachelorgrad i det påbegynte utdannelsesløpet til anestesisykepleie.

Zakariassen er tilknyttet avdelingen bolig- og eiendomsforvaltning, og bistår klienter gjennom hele prosesser. Hun har også ansvaret for at vedlikeholdet av selskapets eiendommer følges opp, i tillegg til å utarbeide utleiestrategi samt være orientert om markedssituasjon.  

Ved siden av å sitte som eier innehar Zakariassen funksjon som styremedlem, og er derfor en del av kontrollutvalget for selskapets forvaltning.

Toneprofil.png
Partner | Styremedlem
Tone Finstad-Steira

Finstad-Steira er oppvokst på sørsiden av Lofoten. Hun har behandlingsfelt innen fotterapi og er med det autorisert fotterapeut. Hun har etter årrekker bygd opp et solid varemerke gjennom bedriften Tones Fotklinikk som hun til daglig eier og driver. 

Finstad-Steira presenterer jevnlig saker for selskapets styre for offentlig og privat satsing gjennom struktureringsprosesser. Hun yter også bistand til den daglige driften, og har gjennom eget selskap god erfaring på økonomisiden.

I tillegg til å være en del av eiersiden, sitter også Finstad-Steira som styremedlem ved selskapets Board of Directors. Hun inngår derfor også som en del av kontrollutvalget for selskapets forvaltning.

JonasLIAS19.jpg
Senior Partner | Administrerende Direktør
Jonas Eriksen

Eriksen fra Leknes er utdannet ved sjøkapteinskolen på Gravdal i Lofoten.
Han har bred erfaring innenfor servicenæringen og har jobbet på havet hele sitt unge liv.

Etter skolegang startet karrièren hans på et gammelt lasteskip før han videre fortsatte i passasjerfarten. I de senere år har han seilte utenriks som navigatør og sikkerhetsoffiser for det prestisjetunge cruiserederiet Norwegian Cruise Line Ltd.

I tillegg til å være største eier sitter Eriksen også i virksomhetens styre. Med fagfelt som administrerende direktør ledes konsernet gjennom han.

bottom of page