top of page

Kjøper opp Norsupply Eiendom AS
- Lofoten Islands AS utvider og blir et konsern

oppkj%C3%83%C2%B8p_av_NEAS_edited.jpg

 

Kontrakten er signert. F.v. Avtroppende styreleder Jarl Leidulf Kristoffersen -og adm. Direktør Johnny Johansen i Norsupply Eiendom AS, sammen med administrerende direktør og konsernsjef Jonas Eriksen i Lofoten Islands AS som tar over selskapet.

 

16. september 2020 signerte partene oppkjøpskontrakten. Lofoten Islands AS kjøper hele aksjebeholdningen i Norsupply Eiendom AS og blir dermed 100% eier av selskapet. 

Oppkjøpet er et nytt ledd i Lofoten Islands-konsernets strategi om å utvide selskapet for videreutvikling av botilbudet i regionen. Norsupply Eiendom står for oppføringen av det nye byggefeltet på Gravdal, og med på oppkjøpet av selskapet følger også nye boliger med - til formål for utleiemarkedet. 

- «Norsupply Eiendom passer perfekt inn i vår strategi om å utvikle boenheter med høy kvalitet for å kunne tilby våre kunder en komplett ende-til-ende løsning på tvers av bransjen. Lofotbygg som entreprenør med Johnny i spissen, har et godt omdømme i markedet og med våre to selskapers kombinerte portefølje av produkter samt vår tilstedeværelse, vil dette sette oss inn i en unik posisjon til å skape merverdi for våre kunder over hele regionen. Oppkjøpet representerer et spennende og positivt steg fremover for Lofoten Islands sin ambisjon om vekst og differensiering, og representerer både tillitten og langsiktigheten fra relevante aktører», forklarer Adm. Direktør Jonas Eriksen.

 

Styreleder Ketil Finstad-Steira ser positivt på utvidelsen. - «Det er klart at satsingen gir nytt liv på Gravdal. Her har det nesten ikke vært aktivitet siden 80-tallet. For bare en liten stund siden ga Vestvågøy kommune en symbolsk sum til ''Gravdal-opp-og-fram'' noe vi mener at satsingen støtter opp til. Videre har konsernet en pågående prosjektgruppe som jobber for utvidelse og ytterligere vekst», forklarer han.

 

Totalt 15 nye boenheter føres opp i Sundsveien på Gravdal med Norsupply Eiendom som byggherre og Lofotbygg AS som totalentreprenør. Tomten som boenhetene føres opp på, huset tidligere Lofoten Caravan AS som siden 1999 var eiet og drevet av Jarl Leidulf Kristoffersen. Kristoffersen innrømmer at det er litt vemodig at det hele nå er over.

2_edited.jpg

F.v. Styreleder i Lofoten Islands-konsernet Ketil Finstad-Steira sammen med avtroppende daglig leder i Norsupply Eiendom Johnny Johansen

 

20.09.2020

Nedslagsfeltet for konsernet er i hovedsak Lofoten hvor det også ønskes at det satses enda mer på Gravdal.

- «Som en del av kommunal strukturplan for fortetning av nyoppføring og eksisterende bebyggelse, støtter satsingen vår egen men også kommunal strategi for området. Korrekt forvaltning av bygningsmasse i form av tilbud for salg og ikke minst utleie av nye boenheter, vil i årene som kommer være svært viktig tror jeg», fortsetter styreleder Finstad-Steira.

Tidligere adm. direktør Jonny Johansen syntes det er flott at det tør å satses. - «Det er noen tøffe gutter som tar over, og vi er veldig fornøyde med avtalen som foreligger. Vi ser fram til videre samarbeid med Lofoten Islands uten at jeg vil kommentere det noe ytterligere», forklarer Johansen.

- «I dag er det et par andre aktører inne med satsing på Gravdal som også er et fantastisk område for familier å kunne slå seg ned på. Når det gjelder Lofoten Islands, er ambisjonene ytterligere vekst hvor vi ønsker å kunne være en pioner og viktig aktør på leveranse av attraktive boenheter med høy kvalitet. En større vekst og utvikling i regionen avhenger av et profesjonelt og framtidsrettet eiendomsselskap som bidrar til kommunens visjon om tilflytting og utvikling, og som stiller opp og bidrar til fortsatt videre utvikling. I årene fremover vil det bli mer satsing, noe mer enn det vil jeg på dette tidspunktet ikke avsløre», avslutter Eriksen.

bottom of page